Ресторант за фирмени и частни партита

Фирмени партита, София


Организирането и провеждането на фирмено парти може да бъде забавно и вълнуващо занимание, което сплотява екипа и разширява кръгозора на възможността да комуникират извън работната среда.

Хубаво е, когато фирмените партита имат конкретна концепция, тема, която да е водеща. Почти винаги такава тема е Коледа, когато се провеждат Коледни фирмени партита. Други теми могат да се свързани със сезоните, празниците, костюмите или интересни игри.

Изборът на място също е от значение. За различните фирмени партита се търсят различни локации, обстановки, атмосфери. Такива места са залите за събития, определени ресторанти, барове, хотели. В ресторант Ам Гъл, София обичаме и с интерес организираме различни тематични партита. Подготвят се специални менюта, музика, интериорни решения. Украсата е важна, осветлението, атмосферата. Всичко това трябва да придава една неформална обстановка на свикнали с формалните взаимоотношения хора.

Подходящата атмосфера провокира по-лесната комуникация и отпускане. А това води и до по-големия успех на провежданото събития. Важно е екипът да е доволен, удовлетворен от прекараното време в неформална работна среда.
Не забравяйте да запазите спомени от фирменото парти, като направите снимки и видео, които да споделите с всички гости след празника!

Очакваме Вашите запитвания за организиране на фирмени (Коледни) партита! Предлагаме индивидуални кетъринг менюта и богата винена листа. Дългогодишният ни опит като ресторантьори винаги помага при предлагане на идеи и гъвкави решения за вашите конкретни изисквания. Ресторант Ам Гъл е насреща!