Ресторант за фирмени и частни партита

Емоции на открито в центъра на София


Добре дошли в ресторант Ам Гъл, София - вашият оазис в средата на града. Там вкусът на изключителното барбекю се слива с уютната интериорна атмосфера и прохладата на открития кът. Разположен в сърцето на София, нашата локация е идеалното място за вашето следобедно удоволствие, фирмени срещи или частни партита.

Кухнята ни предлага широка гама от изискани BBQ специалитети, приготвени със специално подбрани съставки и любов към готвенето. От сочни шницели до ароматни пилешки крилца, нашите грил майстори винаги се грижат да задоволят и най-изтънченият вкус.



Разполагаме с маси на открито, за да може да разгърнем в пълния смисъл духа на лятна София, да усетим и да се слеем с топлината на слънцето и усмивките на минувачите. Приятна обстановка, където можете да се насладите на хубавото време, придружени от любимите си храни и напитки. Независимо дали търсите място за спокоен обяд с колеги или за весело парти с приятели, нашият ресторант е чудесен избор.



За специални събития като фирмени партита или абитуриентски балове, ние осигуряваме индивидуално обслужване и персонализирани менюта, съобразени с вашите желания и изисквания. Нашите професионални екипи се грижат за всеки детайл, за да осигурят незабравимо преживяване за вас и вашите гости.

Заповядайте в ресторант Ам Гъл и се потопете в света на вкуса и уюта, който ние създаваме с пресни салати, подбрани български и европейски специалитети , гриловани изкушения и гостоприемство!